Om oss

av | apr 9, 2019

Vi hjälper dig i närheten av Tranemo och Ulricehamn med allt från massage till manikyr

Vi på Hillareds Pretty Nails har som mål att erbjuda för kropp och själ för dig som vill ha snabba resultat och vill koppla av med en stund av lyx i en lugn och harmonisk miljö. Dessutom vill vi se till att våra kunder är nöjda, därför gör vi allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar. Till oss kan du vända dig till om du är ute efter en avslappnande massage, färgning av bryn och fransar, styling med smink mm.

Vad du än behöver hjälp med finns vi här för att hjälpa dig, det spelar inte heller någon roll hur mycket eller lite hjälp du vill ha. Oavsett hur mycket hjälp du är ute efter är vi glada att ställa upp. Vårt fokus alltid på att ge kunden det bästa resultatet. Vår salong är belägen i Svenljunga men riktar oss även till er som bor i områden runt omkring, så som Tranemo och Ulricehamn.

Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss för exempelvis din massage. Ta en titt på vår hemsida, och om du i Tranemo eller Ulricehamn med omnejd har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på ett snart återseende! Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum, vi har massor av nyheter på gång!

Här på salongen finns Sonja & MIMMI.
Mimmi är stylist & makeup-artist och är väldigt duktig.

 

Varför välja oss?

Vår specialité:
Med den högteknologiska maskinen Ultratone Futura Pro formar och stramar vi upp både kropp och ansikte.
De många programmen och neuromuskulära signalerna kan åstadkomma viktminskning, fettreducering, ökad cirkulation, utrensning av vätska och slaggprodukter, uppstramad hud, minskning av celluliter, stärkta och vältonade muskler, lindring av smärttillstånd, fukt till ditt ansikte, uppstramning av både ansiktets hud och muskler, minskad dubbelhaka, och mycket mer!

Kontakta mig

Kindsvägen 6

Svenljunga

0760-251514